Gesloten wegens verbouwingswerken Mail ons bij vragen ⇨ info@relax4you2.be

Ons verhaal

We heten je van harte welkom in ons luxueuze wellnesscomplex met 9 unieke privé-sauna's. Bij Relax4you2 beleef je het ultieme moment van rust.

Onthaasten

Al jaren dromen wij ervan mensen los te koppelen van hun drukke bestaan en hen te helpen onthaasten. Met Relax4you2 hebben wij nu alle troeven in handen om onze passie in de praktijk om te zetten, en zowel onze droom als die van onze gasten waar te maken. Een ontspannen gevoel geven, en de dagelijkse zorgen even laten vergeten: dat is waar Relax4you2 voor staat. De gelukzalige glimlach na afloop van een saunabeleving is voor ons het mooiste wat er bestaat.

Toen we het aanbod kregen om de privé-sauna’s van Relax4you2 uit te baten, hebben we dan ook geen moment getwijfeld. Sinds januari 2019 zijn we de trotse uitbaters van dit prachtige privé-saunacomplex. Met veel plezier leggen we jullie de komende jaren in de watten.

Plan vandaag nog je saunabezoek en ervaar zelf het unieke Relax4you2 “All-In-Wellness”-concept.

 

Voor u rollen we graag de rode loper uit

Genieten

Bij Relax4you2 draait alles om genieten. In elke privé-sauna kan je volledig ontspannen en tot rust komen. Genieten kan je doen met z’n tweetjes, maar we hebben ook grotere privé-sauna’s met meer faciliteiten. Deze zijn bv. geschikt voor een vrijgezellenfeest.

Met ons “All-In-Wellness”-concept moet je je geen zorgen maken. Alles is inbegrepen in de prijs. Badlinnen, slippers (deze mag je zelfs gratis meenemen naar huis), koude en warme dranken, hapje van het huis, scrubzout en zeepjes.

 

 

 

 

Geniet van de natuur

Maak kennis met de uitbaters

Coming soon

Lien van TVL kwam ons een bezoekje brengen en zag dat het goed was. Wil je Relax4you2 en de 9 privé-sauna’s ontdekken? Bekijk dan zeker de videoreportage die TVL bij ons maakte.

Lien en Marco nemen je mee op een tour doorheen ons saunacomplex en ontdekken enkele unieke aspecten van Relax4you2. Nadien geniet Lien van een leuke sauna-ervaring en maakt ze kennis met het “All-In-Wellness”-concept van Relax4You2.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze sauna-arrangementen, promoties en acties?
Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en mis deze acties niet langer.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.