Ons verhaal

We heten je van harte welkom in onze complex met 9 privé-sauna's. Wij zorgen voor het ultieme moment van rust.

Onze passie

Onze passie is om mensen een gelukzalig gevoel te geven. Als je bij Relax4you2 komt, laten we je even alle zorgen van de dag vergeten. Het is onze tweede natuur geworden om een smile te toveren op jullie gezicht.

Toen we de kans kregen om de privé-sauna’s van Relax4you2 uit te baten hebben we geen moment getwijfeld en deze kans met beide handen gegrepen. Sinds eind 2018 zijn we dan ook de trotse uitbaters van dit prachtige privé-saunacomplex. Plan vandaag nog je saunabezoek en ervaar het Relax4you2 “All-In-Wellness”-concept.

 

We rollen de rode loper uit

Genieten

Bij Relax4you2 draait alles om genieten. In elke privé-sauna kan je volledig ontspannen en tot rust komen. Genieten kan je doen met z’n tweetjes, maar we hebben ook grotere privé-sauna’s met meer faciliteiten. Deze zijn bv. geschikt voor een vrijgezellenfeest.

Met ons “All-In-Wellness”-concept moet je je geen zorgen maken. Alles is inbegrepen in de prijs. Badlinnen, slippers (deze mag je zelfs gratis meenemen naar huis), koude en warme dranken, hapje van het huis, scrubzout en zeepjes.

 

Geniet van de natuur

Tineke, Marco & Mattia

Hallo, wij zijn Tineke, Marco en Mattia, de trotse uitbaters van Relax4you2 met negen privé-sauna's. We houden ervan onze gasten in de watten te leggen en een smile op je gezicht te toveren. Bij Relax4you2 geven we je een thuisgevoel en kan je ontspannen in alle rust in het hartje van Haspengouw (Limburg).

Tineke: "Het is voor mij een tweede natuur geworden om mensen een goed en rustgevend gevoel te geven. Door m'n jarenlange ervaring bij Jetair is dit zowat m'n tweede natuur geworden."

Marco: "Als je als gast bij Relax4you2 binnenstapt wordt je meteen in de watten gelegd. Ik wil ervoor zorgen dat je ontspant en ontsnapt van de hectiek van het dagelijkse leven. Na je saunabezoek hier ben ik zeker van dat volledig ontspannen terug naar huis gaat."

Lien van TVL kwam ons een bezoekje brengen en zag dat het goed was. Wil je Relax4you2 en de 9 privé-sauna’s ontdekken? Bekijk dan zeker de videoreportage die TVL bij ons maakte.

Lien en Marco nemen je mee op een tour doorheen ons saunacomplex en ontdekken enkele unieke aspecten van Relax4you2. Nadien geniet Lien van leuke sauna-ervaring en maakt ze kennis met het “All-In-Wellness”-concept van Relax4you2.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze sauna-arrangementen, promoties en acties?
Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en mis deze acties niet langer.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.