Gesloten wegens verbouwingswerken Mail ons bij vragen ⇨ info@relax4you2.be

Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten of promoties van Relax4you2. Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief!

In gesprek met Tineke

maandag 23 september 2019

In het begin van dit gezegende jaar, meer bepaald op 2 januari, opende Relax4You2 feestelijk zijn deuren. Dat moment betekende een grote stap voor Marco en Tineke, het joviale en warme koppel dat dag in dag uit met veel passie ervoor zorgt dat elke bezoeker met een ontspannen en tevreden gevoel naar huis keert. En met succes! Na tien maanden vonden we het dan ook dringend tijd om eens aan tafel te schuiven met Tineke om te palaveren over cannelloni, complimentjes, en het reilen en zeilen van jouw favoriete wellness-centrum, Relax4You2. 

 

Tineke, over een dikke twee maanden kan Relax4You2 zijn eerste kaarsje reeds uitblazen. Vertel ons eens, hoe valt het mee om een wellness-centrum te runnen? 

 

  • Tineke: “Het is een hele rollercoaster geweest, maar we vinden het simpelweg fantastisch. Het geeft veel voldoening als ik zie hoe ontspannen de mensen hier weer naar buiten gaan. We proberen onze klanten steeds een mini-vakantiegevoel te geven waarbij ze aan niets hoeven te denken en alleen maar hoeven te genieten van elkaars gezelschap. Wanneer ze komen afrekenen vragen Marco en ik ook steeds aan elkaar: En? Zagen ze er gelukkig, tevreden, ontspannen uit?”

 

Die klantgerichtheid merk ik ook in de talrijke positieve reacties. Maar, ben je zelf ook meestal zo relaxed als je gasten?

 

  • Tineke: “Daar kan ik volmondig ‘ja’ op antwoorden! Ik vind het zalig om de klanten dan ook net dat tikkeltje extra aandacht te geven. Een rondleiding geven bijvoorbeeld, en samen de andere sauna’s in ons complex bekijken en vergelijken, advies geven over de juweeltjes of thee die we aanbieden, een massage kunnen aanbieden,… We leggen de lat hoog voor onszelf en streven naar perfectie. Hierdoor gaat het er uiteraard achter de schermen soms wat hectischer aan toe als in de ontspanningsruimtes, maar dat hoort ook zo te zijn vind ik. Gezonde drukte!”

 

Relax4You2 legt zijn cliënteel vaak in de watten met speciale evenementen. Dat organisatievermogen, is dat een verborgen talent van jou?

 

  • Tineke: “Ik denk het wel! (Lacht) Ik word er helemaal blij van wanneer ik een feestje kan organiseren!  Een verjaardagsfeestje voor kinderen, een ‘ladies night’ voor groepjes vriendinnen,  theekransjes, een wijn-degustatie of FIFA-tornooi. We doen het allemaal. We hebben vorige week nog een huwelijksaanzoek gehad in onze meest romantische sauna, helemaal geweldig om aan te kleden dan! Niks is te gek bij ons en alles is bespreekbaar.

 

 

“People forget what you said.
People forget what you did.
But people never forget how you made them feel!”
(Tineke)

 

 

Tineke, krijg je vaak complimentjes van gasten?

 

  • Tineke: “Eigenlijk wel ja! We krijgen best veel complimentjes over ons interieur, de muurschilderingen en de bloemenpracht waarmee we onze sauna’s aangekleed hebben. Dan ben ik supertrots.”

 

Als je één aspect eruit moet kiezen, wat vind je zélf het leukst aan je job?

 

  • Tineke: “Er zijn al heel wat zaken inbegrepen in onze sauna-arrangementen, maar het leukst vind ik wanneer we de mensen extra kunnen verwennen met een huisgemaakte verse Italiaanse lasagne, cannelloni, een heerlijke streekgin of zelfs nacho’s. Ook werken we samen met Selavin, die verrassende wijnen en cava’s aanbiedt naargelang ieders smaak en prijsklasse, waardoor een saunabezoek echt een unieke beleving kan worden.”

 

Dank je wel Tineke voor dit openhartige interview. Nog heel veel succes, en zet die cannelloni maar alvast klaar!

 

  • Tineke: “Dank je wel! (Lacht hartelijk)

 

 

Relax4You2 - Tineke

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze sauna-arrangementen, promoties en acties?
Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en mis deze acties niet langer.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.