Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten of promoties van Relax4you2. Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief!

UPDATE – Relax4you2 niet langer open tijdens de coronacrisis

woensdag 18 maart 2020

Beste klant

De overheid heeft beslist de coronamaatregelen die in voege waren sinds 14 maart te versterken met aanvullende, verregaande maatregelen om de social distancing te verzekeren  en de verspreiding van de epidemie van het coronavirus tegen te gaan.

Voor Relax4you2 betekent dit een volledige sluiting, zowel door de week als in het weekend.

De nieuwe maatregelen zijn in heel het land van toepassing vanaf woensdag 18 maart 2020 om 12 uur tot en met 19 april 2020. Alle geplande reservaties in die periode zullen dus niet kunnen doorgaan.

Wij excuseren ons voor dit ongemak, maar zijn ervan overtuigd dat u samen met ons vindt dat ieders gezondheid nu op de eerste plaats hoort te staan.

Als de verspreiding van het virus ingedijkt is, verwelkomen wij u graag terug bij ons om heerlijk te ontspannen.

​​Ontspannen groeten
Tineke & Marco
Uitbaters Relax4you2
info@relax4you2.be

In gesprek met Tineke

maandag 23 september 2019

In het begin van dit gezegende jaar, meer bepaald op 2 januari, opende Relax4You2 feestelijk zijn deuren. Dat moment betekende een grote stap voor Marco en Tineke, het joviale en warme koppel dat dag in dag uit met veel passie ervoor zorgt dat elke bezoeker met een ontspannen en tevreden gevoel naar huis keert. En met succes! Na tien maanden vonden we het dan ook dringend tijd om eens aan tafel te schuiven met Tineke om te palaveren over cannelloni, complimentjes, en het reilen en zeilen van jouw favoriete wellness-centrum, Relax4You2. 

Lees verder...

Win een fantastisch Italiaans luxe-arrangement!

donderdag 12 september 2019

  Om de inhuldiging van onze splinternieuwe website te vieren, leggen we jullie -onze lieve klanten- graag in de watten. Daarom organiseren we een gratis wedstrijd waarmee je een fantastisch ‘After Summer’ Italiaans luxe-arrangement voor twee personen kan winnen!   -> Wat kan je winnen? Je geniet van 3u wellness in onze knappe privé-sauna Unelma (dromen) […]

Lees verder...

High Tea Wellness Girls Only

zaterdag 27 juli 2019

Op woensdag 21 augustus organiseren Happiness Kinderyoga en Relax4you2 een Wellness High Tea voor meisjes van 9 tot 12 jaar.

Wat mag je verwachten van dit Feel Good Theekransje?
Een meisjesavond gevuld met sauna, bubbelbad, relaxen, lachen en genieten! Maar ook overheerlijke dessertjes en thee of sap uit de eigen boomgaard zullen niet ontbreken. Nagels lakken of haren verven, ja ook dat zou er wel eens van kunnen komen.

Leeftijd: voor meisjes van 9 tot 12 jaar
Prijs: 40 euro

Inschrijven via info@happinesskinderyoga.be

Nieuwe website

maandag 8 juli 2019

Ontdek de nieuwe website van Relax4you2. Met deze nieuwe website geven we een beter beeld over ons concept en onze beschikbare sauna’s. Wil je onze verschillende sauna’s vergelijken? Bekijk dan zeker eens de “Saunakiezer“.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van nieuwe acties of promoties? Schrijf dan zeker in op onze nieuwsbrief of volg onze Facebook pagina.

Archief

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze sauna-arrangementen, promoties en acties?
Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en mis deze acties niet langer.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.