Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten of promoties van Relax4you2. Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief!

UPDATE 18/05 – Relax4you2 ten vroegste op 8 juni terug open!

maandag 18 mei 2020

Beste klant

De overheid gaat vanaf maandag 18 mei over tot een verdere versoepeling van de maatregelen tegen corona. Dat houdt onder andere in dat (sommige) kinderen terug naar school mogen, sportclubs weer naar buiten trekken om les te geven, musea en dierenparken zijn opnieuw toegankelijk, en ook de kappers gaan weer open. Maar de wellnesscentra, en dus ook privé sauna’s, die blijven nog dicht.

Nochtans werken wij steeds op afspraak en ontvangen per tijdsblok slechts twee of maximum vier mensen, die vaak tot dezelfde bubbel behoren. Zij komen niet in contact met andere klanten, omdat de reservaties niet op mekaar aansluiten. Er is op elk moment sociale afstand met de klant en na elk bezoek wordt alles grondig gereinigd en ontsmet. Toch is de Veiligheidsraad van oordeel dat onze sector nog niet ‘klaar’ is om terug te openen.

Vermoedelijke heropeningsdatum op dit moment lijkt dus maandag 8 juni te zullen worden.

Om u in afwachting toch iets te geven om naar uit te kijken, kunnen wij u melden dat  wij een leuk extraatje voorzien voor iedereen die nu al online een cadeaubon koopt.

Hopelijk, en graag, tot binnenkort!

PS: indien u met vragen zit omtrent uw reservatie, aarzel niet ons te contacteren!

​​Ontspannen groeten
Tineke & Marco
Uitbaters Relax4you2
info@relax4you2.be

Leg je mama in de watten … en jezelf ook!

donderdag 7 mei 2020

 

Winkels (en privé sauna’s) gesloten of open …
Vergeet voor moederdag geen onvergetelijk cadeautje te kopen!

Nu het zeker is dat je aanstaande zondag (10 mei) moederdag jammer genoeg niet bij ons zal kunnen vieren, hebben wij een speciale MOEDERDAGACTIE bedacht waarbij zowel de mama als de schenker extra in de watten worden gelegd!

BESTEL & WIN

 

🌸 iedereen die een cadeaubon bij ons bestelt, ongeacht de waarde, krijgt de bon zondag aan huis geleverd, inclusief flesje cava & 3 liter appelsap van eigen boomgaard 🍾🌳🍏🍎

 

🌸 BESTEL online een cadeaubon t.w.v. minstens 150 euro & WIN zelf een cadeaubon met dezelfde aankoopwaarde ❗️

👉 laat ons weten voor wie en waarom je de bon schenkt in een reactie op dit bericht en maak kans op een GRATIS cadeaubon voor jezelf!

 

🌸 Iedereen die deelneemt valt gegarandeerd in de prijzen!

 

🌸 DE GROTE WINNAAR VAN DE GRATIS CADEAUBON MAKEN WE MAANDAG 11 MEI BEKEND.

 

Veel succes! 🙌

 

In gesprek met Tineke

maandag 23 september 2019

In het begin van dit gezegende jaar, meer bepaald op 2 januari, opende Relax4You2 feestelijk zijn deuren. Dat moment betekende een grote stap voor Marco en Tineke, het joviale en warme koppel dat dag in dag uit met veel passie ervoor zorgt dat elke bezoeker met een ontspannen en tevreden gevoel naar huis keert. En met succes! Na tien maanden vonden we het dan ook dringend tijd om eens aan tafel te schuiven met Tineke om te palaveren over cannelloni, complimentjes, en het reilen en zeilen van jouw favoriete wellness-centrum, Relax4You2. 

Lees verder...

Win een fantastisch Italiaans luxe-arrangement!

donderdag 12 september 2019

  Om de inhuldiging van onze splinternieuwe website te vieren, leggen we jullie -onze lieve klanten- graag in de watten. Daarom organiseren we een gratis wedstrijd waarmee je een fantastisch ‘After Summer’ Italiaans luxe-arrangement voor twee personen kan winnen!   -> Wat kan je winnen? Je geniet van 3u wellness in onze knappe privé-sauna Unelma (dromen) […]

Lees verder...

High Tea Wellness Girls Only

zaterdag 27 juli 2019

Op woensdag 21 augustus organiseren Happiness Kinderyoga en Relax4you2 een Wellness High Tea voor meisjes van 9 tot 12 jaar.

Wat mag je verwachten van dit Feel Good Theekransje?
Een meisjesavond gevuld met sauna, bubbelbad, relaxen, lachen en genieten! Maar ook overheerlijke dessertjes en thee of sap uit de eigen boomgaard zullen niet ontbreken. Nagels lakken of haren verven, ja ook dat zou er wel eens van kunnen komen.

Leeftijd: voor meisjes van 9 tot 12 jaar
Prijs: 40 euro

Inschrijven via info@happinesskinderyoga.be

Nieuwe website

maandag 8 juli 2019

Ontdek de nieuwe website van Relax4you2. Met deze nieuwe website geven we een beter beeld over ons concept en onze beschikbare sauna’s. Wil je onze verschillende sauna’s vergelijken? Bekijk dan zeker eens de “Saunakiezer“.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van nieuwe acties of promoties? Schrijf dan zeker in op onze nieuwsbrief of volg onze Facebook pagina.

Archief

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze sauna-arrangementen, promoties en acties?
Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en mis deze acties niet langer.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.